MASON
Administrator
|
 |
« : Mart 27, 2008, 04:34:14 ÖS » |
|
MASONLUK, SEYTANDAN BILGI VE TALIMAT ALAN BIR ORGUTLENMEDIR -Vatan TV
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DaVinci
Harici

|
ne dava adamıymıs hapısde davası ugruna mı yattı butun o kızları .......... yaptı sımdı masonlara saldırarak prım yapmaya calısıyo galıba.ne bıcım bu adam yahu bu...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 27, 2008, 05:15:00 ÖS Gönderen: V.I.T.R.I.O.L. »
|
|
|
|
|
|
Itzhak
|
Evet Masonluk boyle bır orguttur..Hatta sırf seytandan gunubırlık talımat aldıgı ıcın cok kabarık bır telefon faturası odemektedır bu orgut.....Hadı yahudılık ve masonluk bır ortak ıdeal ıcın calısıyor deseler neyse, bu hep soylenılıyor dıye sımdıde ısın ıcıne satanızmı karıstırma cabaları var..Ne kadar sacma sapan bır ıddıa sızcede oyle degıl mı ?Nedense bır cok antımasonık ıddıa saygı gosterdıgım gıbı bu ıddıaya saygı gostermek ıcımden hıc ama hıc gelmedı... Şurada bir mesajım olacaktı buda en buyuk cevabım olsun ısterım bu ıddıaların savcılarına... http://www.masonlar.org/masonlar_forum/index.php?topic=4239.0
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 27, 2008, 06:41:56 ÖS Gönderen: Itzhak »
|
|
Veritas numquam perit...&...Veritas odit moras
|
|
|
Anatolic
When I closed my Eyes, you are everywhere!
Mason
Indocti discant, ament meminisse
|
Ilk etapta ciddi bir yorum yapmak istedim. Fakat düsünme mekanizmasi esnasinda bu kadar komik bir repörtaja gercekten ciddi bir yorum yapamiyorum.
En hakiki mürsid ilimdir! K.Atatürk
|
|
|
|
|
|
Gücü yaşatan şey düşüncedir. PASCAL
|
|
|
naval
Harici

for even
|
En hakiki mürsid ilimdir! K.Atatürk
Katılıyorum.Gerçekten komik bir repörtaj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Santander
Ziyaretçi
|
Şeytandan nasıl bilgi alınıyorki yöntemini bilsem bende alırım islam peygamberi hz.muhammed ne diyor "ilim çinde bile olsa gidip alınız" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilmeliyimgalilei
|
Masonlugun seytan ile iliskilendirilmesini yakin zaman icinde birkere daha gordum,Tam hatirlamiyorum Islami iceriklei bir kitap okudum.Bazi seyler biraz hikayelestirilerek anlatilmis, Hikayenin bir kisminda seytan tasvir edilmis resimle daha dogrusu seytanin bir cesidi deniliyor,karninda novus ordo seclorum yazisi ve altinda pergel ile gonye mevcut
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Santander
Ziyaretçi
|
Analitik zeka diye buna deniyor heralde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blossom
|
Ne diyebilirim ki, ilginç olan bu iddiaların peşinde koşan hep erkekler. Kadınlar ilgilenmez diye kimse itiraz etmesin. Analitik zeka böyle işliyor işte!
|
|
|
|
|
|
*~Omnia in numeris sita sunt~*
|
|
|
|
Orhan
|
Dışarıdan hiçbir mali desteğim yok diyor. İçeridekilerden ve de Avrupadaki Türklerden (Dışarısı sayılmaz herhalde) yeterince ihya olmuş bir zat zaten.
En az 10 YT'L ye sırf o lüks kağıdını almanın imkansız olduğu yayınlarını vapur iskelelerinde binlerce kişiye ücretsiz dağıtan, tüm yayınlarının ve görsel medyalarının internetten ücretsiz indirilebildiği veya 30- 40 cd sini fuarlarda 10 ytl gibi boş cd fiyatına satıldığı bu değirmenin suyu bol galiba.
Bu klip hangi Tv programındaydı acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ONE
Seyirci

Yer: THE CITY OF CONQUEROR
..Sorgulama Zamanı.. (Enbiya-1)
|
sn. Mason bu videoyu koyma amacınız nedir?
Adnan Oktar ın adamları içerisinde de bir çok MASON var...işte bu sebepten dolayı bu videonun buraya koyuluş sebebini anlamıyorum...
|
|
|
|
|
|
 Gerçeğin çölü
|
|
|
Siempre
Harici

|
Ulu önder Atatürk 'e laiklik nedir diye sorulduğunda "Adam olmaktır" diye cevaplamıştı , maalesef bizim toplumumuzda halen sömürüye çok açık insan var ve bunları sömüren yaratıklar var. Her şey ekonomide bitiyor, bakın bu sayfada bile tartışılıyor, prim yapıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ONE
Seyirci

Yer: THE CITY OF CONQUEROR
..Sorgulama Zamanı.. (Enbiya-1)
|
Atatürk - Adnan Oktar - sömürü - laiklik bu nasıl bir bağ ya 
|
|
|
|
|
|
 Gerçeğin çölü
|
|
|
|
Isis
|
Adnan Oktar ın adamları içerisinde de bir çok MASON var...
Bu iddianin ispatina dair bize sunabileceginiz somut bir seyler var midir? Yoksa bahsini ettiginiz 111 ler mi? Muhabbetle
|
|
|
|
|
|
Yine ve yeniden münzeviliğimle koyun koyunayım. Bir avuç kanda boğuldum.
|
|
|
|