Şubat 09, 2010, 11:39:45 ÖS
News: Whom virtue has united, death shall not separate.
-Albert Pike (1809-1891)
Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: MASONLUK, SEYTANDAN BILGI VE TALIMAT ALAN BIR ORGUTLENMEDIR  (Okunma Sayısı 1491 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ONE
Seyirci

Yer: THE CITY OF CONQUEROR

..Sorgulama Zamanı.. (Enbiya-1)

« Yanıtla #15 : Mart 29, 2008, 11:37:55 ÖÖ »

mümkünse orası bende kalsın...
sn Mason belki konuya vakıftır....değilse de size söyleyebileceğm vakıftan bazılarına ulaşmanız gerektiğidir ki sorsanız söylerler ..

Gerçeğin çölü
Isis
Harici

Vefa çoktan öldü bu kezzap kokan sokakta

« Yanıtla #16 : Mart 29, 2008, 11:57:29 ÖÖ »

Harun Yahya'nin adamlarindan MASON olma ihtimalinin olacagini hic dusunemiyorum. Kaldiki bu hem cok ciddi bir suclamadir hem de H.K.E.M.B.L 'ye hakarettir. Matematiksel dusunursek, sayet sizin iddianiz dogru ise,  ya o adamlarini huzurundan kovacaktir veyahut o adamlar MASON mus gibi yapip MASONLUGA TEKRIS edilmis ajanlardir ki Masonlar bunu farkedemeyecek kadar degillerdir herhalde. Belki sizin dediginiz olsa olsa GAYR-I MUNTAZAM MASON lar.

Ki bir suredir bu sitede olup ta halen daha gayr-i muntazamin H.K.E.M.B.L tarafindan Mason olarak kabul edilmedigini ogrenemediyseniz pes dogrusu..!

Muhabbetle
« Son Düzenleme: Mart 29, 2008, 12:02:33 ÖS Gönderen: Kirlangic » Logged

Yine ve yeniden münzeviliğimle koyun koyunayım. Bir avuç kanda boğuldum.
MYSTICPROVOCATEUR
Mason
*

Yer: ANKARA

Ko wa kasugai

« Yanıtla #17 : Mart 29, 2008, 12:31:07 ÖS »

Alıntı
Adnan Oktar ın adamları içerisinde de bir çok MASON var...

Mason ların şeytana taptıkları ve keçi kanı içtiklerinin iddia edilmesi kadar komik ve asılsız bir iddia dır bu.Bırakın düzenli olanları düzensiz olanlar bile en azından aklı başında insanlardır.Akli dengesi yerinde olmayan birinin müridi olabileceklerini düşünmek mantıkla bağdaşmaz.

Bahsi geçen şahısın yaptığı konuşmalar izlenirse (çok dikkatle izlemeye bile gerek yok) zaten akli dengesinin ne kadar yerinde olduğu kolaylıkla anlaşılacaktır.Kişinin bence cezai ehliyetinin olmaması gereklidir.

Saygılarımla,

Omnia mors aequat
ONE
Seyirci

« Yanıtla #18 : Mart 29, 2008, 12:41:02 ÖS »

akli dengesi yerind eolmayan biri için midir bu kadar topic...

inanın sizin akli denge yorumunuz kadar komik bir teori duymadım...
en azından bu forumda ... Gülümseme

Gerçeğin çölü
Santander
Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Mart 29, 2008, 12:42:40 ÖS »

Sn.One
Bu konuları açanların hiçbirisi mason değil,sitede adnan oktar aleyhine konu açan bir mason yok!
ONE
Seyirci

« Yanıtla #20 : Mart 29, 2008, 12:46:46 ÖS »

sn Santander
bilmeyerek de olsa sarfettiğiniz  kelimeler  anlamlı...!! Karizmatik

Gerçeğin çölü
Santander
Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Mart 29, 2008, 12:48:03 ÖS »

Sitedeki masonların mason oldukları üye bilgilerinde yazıyor, üye bilgilerinde mason olduğu yazmayanların açtığı konulara bakarak "Bu konuları açanlar mason değil" demek oldukca doğal olsa gerek.
blossom
Harici

Yer: Ankara

« Yanıtla #22 : Mart 29, 2008, 04:16:34 ÖS »

Peki benim merak ettiğim nokta şu; demişsiniz ki hem Harun Yahyacı olup hem de Mason olamaz insanlar. Olsalar bile ajan olurlar ki bence bu imkansız, nereden çıkıyor bu iddialar? Şimdi bunu Sn. ONE (yanlış anlamayınız) kafasından mı uydurdu? Bu büyük bir iddia ve komplo teorisi gibi gözüksede olması imkansız mı? Mason olmayıpta öyle olduklarını iddia edenler yok mu? Bir harici nasıl anlayabilecek Mason olmadığını o kişinin? Bu bir oyun değil, büyük ve çok eski bir cemiyetten bahsediyoruz. Bu kadar çok iddianın olması bile şüpheler duymamıza neden olabilir. Ama görmek isteyen göz illaki görür...

Saygılarımla,

*~Omnia in numeris sita sunt~*
Isis
Harici

« Yanıtla #23 : Mart 29, 2008, 04:47:24 ÖS »

Hem Harun Yahyacı olup hem de Mason olamaz insanlar. Olsalar bile ajan olurlar ki bence bu imkansız, 

Sn Blossom,

Siz hic bir Mason uyeyle bu konuyu konustunuz mu? Veya soyle sorayim MASONlari hala bu kadar az mi taniyorsunuz bu sitede 1540 mesajinizdan sonra? Imkansiz olan bir sey yoktur hayatta. Bunu bir akademisyen olarak sizin bilmeniz gerekir.

Şimdi bunu Sn. ONE (yanlış anlamayınız) kafasından mı uydurdu?

Siz bir haricinin hem de yenilir yutulur cinsten olmayan sozlerine neden inanmak istiyorsunuz?

Mason olmayıpta öyle olduklarını iddia edenler yok mu?

Tabi ki var, ancak dikkatinizi cekerim soz konusu sey Harun Yahya'nin adamlarindan MASON olanlarin olup olmadigi iddiasi. Sizin dediginizle bunun arasindaki farki sanirim goruyorsunuzdur.

Bir harici nasıl anlayabilecek Mason olmadığını o kişinin?

Bu soruyu tersinden sormak gerekiyor. Bir harici bir kisinin MASON oldugu istidadi ve muktesabatina sahip mi ki MASON olmadigi verisine ulassin? Selamlasmalarini bilen duyan var mi? Sembollerle konusuyorlar farkindaysaniz Masonlar. Kelimelerle degil..

Bu bir oyun degil..

Katiliyorum. Bu bir oyun degil...

Muhabbetle
« Son Düzenleme: Mart 29, 2008, 04:57:14 ÖS Gönderen: Kirlangic » Logged

blossom
Harici

Yer: Ankara

« Yanıtla #24 : Mart 29, 2008, 04:55:40 ÖS »

Sevgili Kırlangıç,

Yukarıda altını çizdiğiniz herşeyin farkındayım. Bunları soru olarak nitelendirmekten ziyade, akılda olan kuşkular olarak nitelendirin. Benim aklımdaki değil. Mason üyelerimiz ile yeteri kadar konuşup, bilmem gerektiği ölçüde bilgi sahibi oldum. Masonlar şifreler ile konuşurlar ve asla bir haricinin yanında bu şifreleri kullanmazlar. Amma velakin, arama motorunda taradığınız vakit gerçeklik payı olan bir kaç şeye ulaşmak mümkün. Fakat şifreleri bilmem mümkün değil tabii. Sn. ONE' ın ifadelerine inanmak isteyip istemediğimin kararını beni tanıdığınız ölçüde tahmin edeceğinize inanmak istiyorum.

Sizinde vurguladığınız gibi tekraren bu bir oyun değil...

Sevgilerimle,

*~Omnia in numeris sita sunt~*
skullG
Global Moderator - Satranç Şampiyonu
*

Bilsinler, doğrudur ışığa koştuğumuz.

« Yanıtla #25 : Mart 29, 2008, 05:00:36 ÖS »

sn. kirlangic,

öncelikli olarak siz hem mason ve hem de bahsi geçen kişinin örgütlenmesi içinde birisinin bulunabileceğine imkan ve ihtimal veriyor musunuz?

bugüne değin, yenilir yutulur, atılır tutulur cinsinden pek çok iddia ile burada veya başka bir yerde karşılaşmış, duymuş değil miyiz?

bir harici bir kişinin mason olup olmadığını %100 eminlikle anlaması pek mümkün gözükmese bile olduğuna dair ihtimali bilgisi olabilir. masonların birbirlerini tanımak için belli işaret, simge vs. vardır ve bu hariciler tarafından bilinmez evet ancak masonluk aynı zamanda bir öğreti olarak üyelerine belli özellikleri de katar ki bunlar size bir kişinin mason olup olmadığını düşünmeniz için fırsat tanır ve fakat elbetteki bir harici olarak bunu kesin olarak bilemezsiniz.

böylesi bir iddiaya reddiyede bulunulmalı diyorsunuz. bence pek de gerek yok... bir üye çıkıp şu adamların içinde mason olanlar var dedi diye ispatsız mesnetsiz söylemlerine karşı niçin cevap verilsin? veya geleneksel olarak masonlar böylesi iddiaları bırakınız çok daha farklı ithamlara bile cevap vermez iken niçin bir reddiye gereksin?

Isis
Harici

« Yanıtla #26 : Mart 29, 2008, 05:04:01 ÖS »

Haklisiniz ve bu yonunu de dusunmedim degil aslinda.  Sadece gozu kara birinin provakatifligine ziyadesiyle sinirlendim. Ve en azindan sitede bizi aptal yerine koyamadigini gormesini istedigim icindi reddiye talebi.. Iki cumleyi yazmak zor olmasa gerek. Yine de benim haddime dusmez tabiki. Yigit onlarin, meydan onlarin. Nasil arzu ederlerse oyle tasarruf ederler.

Muhabbetle

Siempre
Harici
**

Yer: İzmir

« Yanıtla #27 : Mart 31, 2008, 12:01:53 ÖÖ »

Atatürk - Adnan Oktar - sömürü - laiklik
bağ şu :  Adnan Oktar gibiler, Ulu önderin devrimlerinden öncede vardı ve halende varlar,  o zamanlarda söylediklerine kör cahil, ileriye bakmaya korkan, görmekle - bakmak arasındaki farkı ayırt edememiş insanlar, söylenenlere inanır ve bu tip insanlara prim verirlerdi, ilk mecliste ki bu tip bir söylemi yazdım sadece... bugün ise aradan geçen 90 yıla yakın bir sürede halen hiç bir şey değişmedi, dinlerle insanlar sömürülüyor, şeytanla korkutuluyor, pozitif bilimler yada somut gerçekler bir tarafa bırakılıyor, yoksa hangi aklı selim insan, Adnan Oktar ve türevlerine inanır, söylediklerine prim verirdi... unutmamak lazım ki, desteği olmayan görüşler yok olur.
Saygılarımla,
ONE
Seyirci

« Yanıtla #28 : Mart 31, 2008, 04:45:16 ÖS »

Adnan Oktar da dahil olmak üzere dini kullanıp prim yapan kişilern olduğu bir gerçek..zaten görüşlerinin büyük bir bölümüne katılıyorum...
ama karşılaştırma yapacak olursan Laik(çi)ler; Atatürk ü , sözde medeniyet olgularını kullanarak, hem halkın duygularını hem yargıyı hem de medyayı etki altına almaktadırlar..

orantıyı iyi kuralım...

Gerçeğin çölü
Siempre
Harici
**

Yer: İzmir

« Yanıtla #29 : Mart 31, 2008, 10:03:12 ÖS »

cümleninizin bitiş şekli yargılama içeriyor, halbuki bu platform yargılamak için değil kanımca düşünceleri paylaşmak için diye düşünüyorum. Benim terazimin kefesinde ağırlığın ne olduğunu sanırım ya anlatamamış yada siz yorumlayamamışsınız, konuyu daha fazla merkezinden uzaklaştırmadan, size aydınlıklar dilerim.
Saygılar,
“Benden sonra beni benimsemek isteyenler, akıl ve bilimin rehberliğini kabul ederlerse manevi mirasçılarım olurlar” M.Kemal Atatürk.
Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Yazı ve Fikir Alanında Dönmeler Sabetay MASON 0 150 Son Mesaj Ekim 14, 2006, 07:01:30 ÖÖ
Gönderen: MASON
Eğitim Alanında Dönmeler Sabetay « 1 2 » MASON 25 779 Son Mesaj Mayıs 11, 2007, 06:55:14 ÖS
Gönderen: SublimePrince
Masonic Information Room - Masonik Bilgi Odasi Duyurular MASON 2 369 Son Mesaj Nisan 09, 2007, 12:04:58 ÖÖ
Gönderen: MASON
Bilgi Kitabi Diger Inanclar « 1 2 ... 10 11 » zarathustra 155 2029 Son Mesaj Ocak 19, 2010, 09:08:26 ÖÖ
Gönderen: neo
Masonluk teklifi alan kişi herhangi bir tereddüt yaşar mı ? Masonluk ile ilgili Sorular ve Cevaplar « 1 2 » Nueva 29 469 Son Mesaj Temmuz 22, 2009, 03:46:20 ÖS
Gönderen: lucifer
Masonlar.org siteye girmemek bilgi dağırcığımıza zarar verebilir. Yorumlar amurdad 2 95 Son Mesaj Ekim 20, 2008, 01:19:22 ÖS
Gönderen: amurdad
Prof. Dr. Kerem Doksat - Önce sâdece sevgi ve bilgi vardı! Inanc uzerine Mozart 0 42 Son Mesaj Aralık 04, 2009, 05:09:56 ÖS
Gönderen: Mozart
TAPINAKÇILARIN HAZİNESİ - Biraz Daha Bilgi... Edebiyat ADAM 0 18 Son Mesaj Ocak 11, 2010, 08:12:42 ÖÖ
Gönderen: ADAM
Bu Sayfa 0.151 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu