Şubat 09, 2010, 11:40:10 ÖS
News: Semboller, Masonlugun alfabesidir. Onlarla yazar, cizer, anlar ve onlarla taniniriz.

-Administrator
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Adnan Oktar'in MASON adami var midir?  (Okunma Sayısı 604 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
blossom
Harici

Yer: Ankara

« Yanıtla #15 : Mart 29, 2008, 04:44:12 ÖS »

Sn. kirlangic,

sn. blossom da sizinle aynı görüşü paylaşmış ve böylesi bir iddianın iftira olacağını söylemiş , yoksa sizin böyle bir konu açmanız hakaret olarak telakki etmemiş... ben öyle anladım en azından...

Teşekkür ederim Sn. skullG, anlatabildiğime sevindim. Bana düşmemek ile birlikte, bir harici olarak öğretiye duyduğum saygıdan ötürü bir tehlikeyi arz ettim sadece... Aynen ifade ettiğiniz gibi düşüncelerim.

En Derin Saygı ve Sevgilerimle,

*~Omnia in numeris sita sunt~*
Isis
Harici

Vefa çoktan öldü bu kezzap kokan sokakta

« Yanıtla #16 : Mart 29, 2008, 04:51:27 ÖS »

Sanirim cumlenizin onunde ve sonunda bunu destekleyen bir ifadeniz olmadigi icin boyle anlamisim. Kusura bakmayin..

Muhabbetle

Yine ve yeniden münzeviliğimle koyun koyunayım. Bir avuç kanda boğuldum.
blossom
Harici

« Yanıtla #17 : Mart 29, 2008, 04:57:09 ÖS »

Sanirim cumlenizin onunde ve sonunda bunu destekleyen bir ifadeniz olmadigi icin boyle anlamisim. Kusura bakmayin..

Muhabbetle

Kusura bakılacak birşey yok Sevgili Kırlangıç, net üzerinden iletişim ne kadar sağlıklı olabilir ki?

ONE
Seyirci

Yer: THE CITY OF CONQUEROR

..Sorgulama Zamanı.. (Enbiya-1)

« Yanıtla #18 : Mart 29, 2008, 06:50:29 ÖS »

sn Kırlangıç başta olmak üzere diğer ilgili arkadaşlara;
sn . Mason un açmış olduğu  MASONLUK, SEYTANDAN BILGI VE TALIMAT ALAN BIR ORGUTLENMEDIR konu başlığına yapmış olduğum yoruma sn. Kırlangıcın içindeki şüphe eklenince sn. Kırlangıç da böyle bir başlık açma ihtiyacı hissetti..
ama bakıyorum da konuya hakim olması beklenen sn Mason harici diğer arkadaşların büyük bir ilgisi var....
sn . Mason forumun raitingini artırmak için mi sessiz kalıyo, yoksa konuşmak mı istemiyor? en doğru olan bunu kendinin cevaplaması ..

ben Adnan Oktar ın adamları içinde Masonlar var demekle ne Masonluğa hakaret etmeye çalıştım(nasıl bir hakaret oluyor onu da sn. Kırlangıc a sormak gerek) nede asılsız bir iddayı savunuyorum..

bizzat Adnan Oktar ın sağ kolu diyebileceğim bir BAV cıdan duydularımı aktardım...
kimmiş bu BAV cı diyecek olursanız bu konunun insiyatifimde kalmasını düşünüyorum...
32. 33. derece Masonlarınız var, herhalde biliyorlardır kim olduğunu

saygılar

Gerçeğin çölü
bilmeliyimgalilei
Harici

†–Э•Ļ•М–†Mistagog†–Э•Ļ•М–†

« Yanıtla #19 : Mart 29, 2008, 07:50:22 ÖS »

Sahibine donmeyen hain bumerang,suruden ayrilip kotu yola dusen bahtsiz kuzu,

blossom
Harici

« Yanıtla #20 : Mart 29, 2008, 08:10:47 ÖS »

muntazam ve gayri muntazam ayrımına inanmıyorum...

Sn. ONE, muntazam-gayri muntazam ayrımına neden inanmadığınızı biraz daha açabilir misiniz?

Isis
Harici

Vefa çoktan öldü bu kezzap kokan sokakta

« Yanıtla #21 : Mart 29, 2008, 08:15:48 ÖS »

sn. Kırlangıcın içindeki şüphe eklenince

Icimde suphe yoktu, senin provakatifligine guzel bir cevap verilip balonunun sonmesini umid niyetiyle actim bu basligi. Ama Skull bana konuyu ozetledi merak etme.

Fakat ben sana sunu soyleyim, o BAVci arkadas seni yemis Kahkaha Afiyet olsun demek duser bize de Kahkaha Ama iyi oldu, senin sayende BAV cilarin iftiracilik huylarinin yaninda (ki bunu zaten biliyorduk)  kendi  musluman kardeslerine bile yalan soyleme huylarini ogrenmis olduk Kahkaha

bizzat Adnan Oktar ın sağ kolu diyebileceğim bir BAV cıdan duydularımı aktardım...

Senin simdi SAG KOLU dedigine bizim itimad edecegimizi mi sandin Kahkaha Sag olsa ne olur, Sol olsa ne olur Gülümseme Her ikisi de musavi degil mi Kahkaha Ha sanirim siz Islamcilar icin SAG mubarek bir kol degil mi? Ne de olsa sagla yemek yenir, sag ile hacet giderilmez vs Kahkaha

Rast gele ..!

« Son Düzenleme: Mart 29, 2008, 08:24:28 ÖS Gönderen: Kirlangic » Logged

Yine ve yeniden münzeviliğimle koyun koyunayım. Bir avuç kanda boğuldum.
blossom
Harici

« Yanıtla #22 : Mart 29, 2008, 08:18:05 ÖS »

nede asılsız bir iddayı savunuyorum..

Yanlış anlamayınız Sn. ONE ama ortaya bir iddia sunup, ardından bildiklerinizin insiyatifinizde kalmasını isterseniz o zaman söyledikleriniz iddia olmaktan öte gidemiyecektir. Eğer bu söyledikleriniz hariciler için değilse ozaman neden bizim görebileceğimiz bir ortamda paylaştınız? Bu durumda söylediklerinize istinaden yorumların gelmesi olağandır. Eleştirmek için söylemiyorum, anlaşılmak için ifade ediyorum.

Saygılarımla,

ONE
Seyirci

« Yanıtla #23 : Mart 29, 2008, 09:42:57 ÖS »

muntazam ve gayri muntazam ayrımına inanmıyorum...

Sn. ONE, muntazam-gayri muntazam ayrımına neden inanmadığınızı biraz daha açabilir misiniz?

inanmıyorum cünkü yapılan bazı yanlış işler hep gayri muntazamların üzerine yıkılıyor..
örneğin ; 1997 yılındaki kamera görüntüleri madem Masonlara ait değil(bilmiyorum kime ait), o halde bu görüntüleri kullanan Adnan Oktar niye şu an iftira karalama suçundan hapiste değil?
Elini kolunu sallaya sallaya boğazda yatlarda , villalarda ?

Gerçeğin çölü
ONE
Seyirci

« Yanıtla #24 : Mart 29, 2008, 09:53:28 ÖS »

sn Kırlangıç;

olayları, saygı çercevesinden cıkmadan istediğin giib yorumlama hakkına sahipsin

ama bakıyorum alaycı bir tavır sergilemeye başlamışsın,
şayet sağ koldan anladığın buysa, Apo'nun sağ kolu deyince Apo nun dindar bir kişiliğe sahip olduğu ve etrafındakilerin sağ kelimesinden hoşlandığını düsünürsün... bi örnekti

Gerçeğin çölü
Mozart
Harici

Yer: Kyklos Galaktikos

Sonsuz Gök'ün dileğiyle!

« Yanıtla #25 : Mart 29, 2008, 10:17:39 ÖS »

dostlar bakın bir grup veya bir düşünce topluluğu büyümek ve gelişmek istiyorsa ayrıca sayılarını arttırmak istiyorsa birşeye karşı olmaları gerekir yoksa taraf olamaz yani sıradan olur.
her düşünce akımın bir karşı tarafı vardır.yoksada yaratırlar.

bundan dolayıda adnan oktarda masonları karşısına almıştır.

not: bu yazdıklarımdan bavcı falan olduğumu düşünmeyin.çünkü aklım var fikrim var başka bir insana kulluk etmeme hacet yok.

Sonsuz Gök'ün dileğiyle!
MYSTICPROVOCATEUR
Mason
*

Yer: ANKARA

Ko wa kasugai

« Yanıtla #26 : Mart 29, 2008, 10:27:53 ÖS »

Alıntı
örneğin ; 1997 yılındaki kamera görüntüleri madem Masonlara ait değil(bilmiyorum kime ait), o halde bu görüntüleri kullanan Adnan Oktar niye şu an iftira karalama suçundan hapiste değil?
Elini kolunu sallaya sallaya boğazda yatlarda , villalarda ?

Sn.One,

Bu konu forumda daha öncede açıklanmıştı.Söz konusu görüntüler gayri muntazam bir yapılanmanın düzenlediği bir -sözüm ona- tekris töreninde gizlice çekilmiş görüntülerdir.Bahsi geçen törenin orjinal ve gerçek törenle uzaktan yakından alakası yoktur.Hatta okadar alakasızdır ki yeni  mesleğe başlamış gerçek bir Mason bile bu görüntülere 5 sn baksa teşhis koyabilir.Görüntülerin sonuna eklenenmiş olan ayinin ise Masonlukla uzaktan yakından alakası olmadığını ve bu görüntülerin ne amaçla oraya monte edildiğini artık küçük çocuklar bile biliyor.HKEMBL içerisinden bugüne kadar gizli çekilmiş ve harici aleme sızdırılmış bir görüntü yoktur.

Adnan Oktarın karalama suçundan hapiste olmamasının nedenini görüntülerin sahibi olan gayri muntazam yapılanmanın üyesi olan kişilere sormanız daha doğru olacaktır zira HKEMBL nin konu ile uzaktan yakından alakası olmadığı için üzerine alınması gereken bir durumda mevcut değildir.

Saygılarımla,

Omnia mors aequat
ONE
Seyirci

« Yanıtla #27 : Mart 29, 2008, 11:06:29 ÖS »

ben zaten görüntülerin Masonlara ait olduğunu söylemedim sn Mystic
ama bu görüntüleri kullanan hatta bir yerel tv ye verdiği roportajında kim çektiyse iyi yapmış deyip gülen Adnan Oktar ın yargılanmamasının garipliği var ortada
sizce niye bu kadar rahat olabiliyo Adnan Oktar ?
yoksa birilerinin Masonluğa saldırması! Masonların işine mi geliyor ?

Gerçeğin çölü
Santander
Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : Mart 30, 2008, 03:18:33 ÖS »

Yahu arkadaş herkes mason olmuş bi biz olamadık
OFDincel
Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Nisan 05, 2008, 10:24:43 ÖÖ »

Konu hakkında yorum yapamam ama konuun genelinde şöyle bir hava gördüm özellikle Sn. Kirlangic  bu olaya mason üyeler tarafından yalanlama gelmesini istiyor fakat -bence- böyle yaparaktan yerden yere vurduğu bahsi geçen Adnan hocacıların ekmeğine yağ sürmektedir çünkü bu tür kişi ve oluşumların amacı zaten budur tartışılmak konuşulmak etki yaratmak bu konuda genel masonluk ve bu forumdaki masonlar kanaatimce en doğru olanı yapıyorlar konu hakkında yorum yapmıyorlar bir nevi onları muhatap almıyorlar onlar yokmuş gibi davranıyorlar iddialarini yalanlamıyorlar ve belki böyle yaparaktan adnan hoca oluşumunu "kötü" olarak niteleyebileceğimiz bir oluşum oldukları takdirde yapılan kötü işe bir nevi ortak olmaktan kaçınıyorlar bence gayet mantıklı ve doğru bir hareket bu sadece bu forumda olanlar hasebiyle değil genel olaraktan localarında -pek bilmiyorum yanılmış olabilirim- Adnan Oktar ve türevlerini muhatap alıp cevap verdiğini ben görmüş değilim.

Bir diğer yadırgadığım konu ise mason olmayan şahısların bunu masonluğa hakaret olarak algılayıp kraldan çok kralcılık yapmalarıdır mason değilsin haliyle içine kapanık ne olduğunu bilmediğin bir oluşumu o oluşumun mensuplarından kat be kat daha fanatik savunmanın anlamı ne?

Saygılar...
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Sayfa 0.132 Saniyede 23 Sorgu ile Oluşturuldu